zondag 19 mei 2013

Het Nederlandse gedoogbeleid is (te) soft

Het gedoogbeleid in Nederland t.a.v. softdrugs is al bijna 40 jaar, tot aan anno mei 2013, (te) soft. Een kenmerk van dat (te) softe gedoogbeleid is dat de softdrugs criminelen (onbedoeld) worden "gesubsidieerd". Nou, softer kan bijna niet. Het wordt na circa 40 jaar tijd om een eind te maken aan het slapende rijk worden van de softdrugs criminelen. We moeten dan wel voor een oplossing kiezen die werkt, en niet een die niet werkt. 29 CDA leden willen de criminele winsten aanpakken, daarom hebben ze de resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid' ingediend. De resolutie stel voor om de achterdeur van coffeeshops te gaan "reguleren".

Stop de "subsidiƫring" van Softdrugsbendes, steun de CDA Gideonsbende.

Groet, de initiatiefnemers van de CDA Gideonsbende.

Resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid':
http://softdrugsontmoedigen.blogspot.nl/2013/04/resolutie-softdrugs-ontmoedigen.html

Startpagina Softdrugs Ontmoedigen:
http://softdrugsontmoedigen.blogspot.nl/2013/04/startpagina-softdrugs-ontmoedigen.html

2 opmerkingen:

 1. nee, dan het alcoholbeleid. Of de jeugdzorg. Allemaal fantastisch. Stop nu met ventileren van je reactionaire, negatieve afbraaksel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Anoniem.

   Ik begrijp uit jou reactie dat jij er een probleem mee hebt dat de CDA Gideonsbende het huidige gedoogbeleid (te) soft vindt. Tja, ieder zijn smaak. Tip ga tegen een balletje trappen ipv tegen mensen die problemen willen oplossen.

   Groet, de initiatiefnemers van de CDA Gideonsbende.

   Verwijderen