zondag 12 mei 2013

CDA Gideonsbende

Volgens diverse encyclopediën betekent Gideonsbende: 'Groep strijdbare mensen' of 'Klein groepje commando's in het Oude Testament'.

Het initiatief voor de resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid' is ontstaan uit een klein groepje CDA leden, vandaar de naam CDA Gideonsbende.

Doelen van deze CDA Gideonsbende:
+ De criminele winsten aanpakken op een effectieve en efficiënte manier.
+ De vraag naar softdrugs verminderen, dit door te kiezen voor een ontmoedigingsbeleid.
+ De weerbaarheid tegen tabak, alcohol en (soft)drugs vergroten.

Dit te bereiken om te beginnen door de achterdeur van coffeeshops te reguleren.

De CDA Gideonsbende (een "tijdelijke" bende) bestaat op dit moment uit 29 CDA leden die de resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid' hebben ingediend. Naast deze 29 CDA leden is er "support" van een x aantal CDA leden die hebben aangegeven op het CDA Congres van 01 juni 2013 voor deze resolutie te gaan stemmen.

Groet, de initiatiefnemers.

De resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid' is door 29 CDA leden ingediend (waarvan er 4 anoniem willen blijven), de bespreking is op het CDA Congres van 01 juni 2013 te Den Bosch (Brabanthallen).
https://www.cda.nl/partijcongres

Resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid':
http://softdrugsontmoedigen.blogspot.nl/2013/04/resolutie-softdrugs-ontmoedigen.html

Startpagina Softdrugs Ontmoedigen:
http://softdrugsontmoedigen.blogspot.nl/2013/04/startpagina-softdrugs-ontmoedigen.html

2 opmerkingen:

 1. LOL, typerend weer voor een ggggrrrristen om anderen de wet voor te willen schrijven vanuit hun idee dat ze moreel verheven zijn boven anderen. Gewoon legaliseren die hap. Argumenten te over. Helemaal niemand bepaald voor mij wat ik wel of niet in mijn lichaam stop en al helemaal geen mensen van het CDA die in de regel genomen het zichzelf helemaal klemzuipen tot een waar ambacht hebben weten te verheffen en zo onophoudelijk en lang gelobbyd hebben dat die HARDDRUG als een "normaal" iets gezien wordt. Terwijl het de meest schadelijke drug op aarde is, zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. CDA debieltjes die de softdrug die onze lieve Heer ons gegeven heeft en waar maar zeer weinig calamiteiten door ontstaan willen verbieden, kunnen wat mij betreft lekker de boom in. Zelfs XTC en Cocaïne zijn nog minder slecht voor je bij regelmatig gebruik dan alcohol dat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Anoniem.

   Net zoals jij nu je mening geeft, geeft de CDA Gideonsbende haar mening, of mag de CDA Gideonsbende dat niet van jou? Trouwens knap van jou dat je mensen kunt beoordelen zonder ze ooit ontmoet te hebben of gesproken te hebben. Met die gave kun je veel geld verdienen. Of het gebruik van scheldwoorden jou helpt om jou doel (legaliseren) te bereiken, is de vraag. Als je bij de bakker komt scheld je die dan ook eerst de huid vol voordat je brood besteld?

   Groet, de initiatiefnemers van de CDA Gideonsbende.

   Verwijderen