zaterdag 27 april 2013

Hoe deze resolutie ondersteunen?

CDA leden of CDA afdelingen die de resolutie 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid' qua indiening willen ondersteunen, kunnen reageren o.v.v. naam en emailadres via het reactieformulier wat zich hieronder bevindt, instructies volgen dan per email. Pas als u de instructies hebt opgevolgd ondersteunt u deze resolutie qua indiening. Reacties worden gemodereerd en zorgvuldig behandeld, uw privacy wordt gegarandeerd. Ondersteuning van deze resolutie als CDA lid kan ook anoniem, wel is uw naam dan bekend bij de 1e indiener en degene die de indienerslijst controleert (lidmaatschap wordt gecontroleerd door het CDA partijburo). 

De initiatiefnemers van deze resolutie gaan aan het CDA partijbestuur voorstellen om geen enkele naam te vermelden op de te behandelen resolutie op het CDA congres, wel zijn de namen en afdelingen die de indiening ondersteunen dan bekend bij de 1e indiener en degene die de indienerslijst controleert op lidmaatschap van het CDA.

U ontvangt na reactie via het reactieformulier instructies over waar uw ondersteuning naar toe te sturen.

Het reactieformulier staat op modereren, uw reactie wordt dan ook beoordeelt door de beheerder voordat deze eventueel gepubliceert wordt. Nog sterker reacties die niet zichtbaar mogen worden, worden ook niet zichtbaar, dit kunt u desnoods eerst uittesten.

De resolutie is donderdag 16 mei 2013 ingediend door 28 CDA leden, aanvullende ondersteuning qua indiening kan nog tot 20 mei 2013 (zie instructies hierboven).

De resolutie wordt zaterdag 01 juni 2013 op het CDA Congres te Den Bosch in de Brabanthallen aan de CDA leden voorgelegd, tip wees erbij. 

https://www.cda.nl/partijcongres

Bij voorbaat dank.Met vriendelijke groet, de initiatiefnemers (nickname CDA Gideonsbende).

Resolutie: 'Naar een softdrugs ontmoedigingsbeleid':
http://softdrugsontmoedigen.blogspot.nl/2013/04/resolutie-softdrugs-ontmoedigen.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten